Com el seu nom indica és un dolç típic de tots sants i personalment crec que es un avanç per a preparar-nos per al que ve: El Nadal. Aixi que que ja podem anar fent boca. Son fàcils de fer i el resultat es inmillorable.
Enguany ja no caldrà anar al "Túnel" a comprar-los.( La recepta és d'un blog anomenat "M'agrada cuinar")
Ingredients:(per a unes 30 peces)
- 250gr d'ametló blanc (sense pell)
- 200gr de sucre glass
- 60gr de moniato torrat (o potser creïlla bullida)
-Pastem tots els ingredients fins que quede una pasta fina i llisa.Emboliquem la massa en un film de plàstic i ho deixem reposar en la nevera un dia
-Preescalfem el forn a 200ºC
-Agafem la massa i fem boletes del mateix tamany les passem per clara d'ou i els arrebossem per els pinonys (esta feina és un poc entretenguda per que has de pressionar els pinyonets amb força perque sinó no s'apeguen)
-Coloquem els panellets en la llauna del forn i els pintem amb el rovell d'ou batut. Els posem dins del forn durant 8 minuts fins que agafin color
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada