dilluns, 10 de juny de 2013

Feliç aniversari, Mariola !!!

Carai...com passa el temps.....ja en son 21....FELICITATS !!!!!!!!!!! Tenim molts " motius"  per celebrar-lo ( a que si, Mariola? ) i aixi ho fem i ho farem els que estem.

 El pastís és de coco amb una crema de vainilla al mig i una cobertura de xocolate. Aquesta vegada he utilitzat de la marca VALOR, xocolate per a fondre sense sucre ( que encara no havia utilitzat per a cobertura ) i el resultat és del tot satisfactori, o al menys els que vam poder tastar-lo ho pensem aixi......




 Ingredients:
  • 4 ous
  • 400gr de sucre
  • 4 iogurts de coco
  • 200ml d'oli de girasol
  • 200gr de coco ratllat
  • 200gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 2 sobres de gasificant
Com fer-ho:
-És molt senzill: barregeu els ingredients en la batedora en el mateix ordre que vos he indicat, integrant molt be cada producte abans de posar l'altre.
-Aboqueu la massa en el motle i al forn 45 minuts a 180ºC, aproximadament.
-La crema de vainilla l'he feta amb flam seguint les instruccions del fabricant.
-I la cobertura de xoco:
                                   -200gr de xocolate per fondre VALOR sense sucre
                                   -200ml de llet Ideal
                                   -100gr de margarina
-Tot al bany Maria i a cobrir el pastís....









6 comentaris:

  1. Per molts anys a la Mariola, i a la cuinera d'aquesta meravella de pastís!

    ResponElimina
  2. ERES UNA ARTISTA. FELICIDADES MARIOLA. Y LES PIRULETES DIGNES DE VORE Y DE DEGUSTAR.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a Mariola!!!! Besets de Maribel Terol

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heiiii !!!! Quina alegria rebre un comentari teu...Gràcies....!!!!!

      Elimina
  4. Hola colometa en estiu' no se que mentjar, help me, un abras, Tito

    ResponElimina
    Respostes
    1. If you need my help ....I'll be there!!!! Al estiu has de menjar coses fresquetes i lleugeretes. Pots triar entre qualsevol tipus d'amanides (ja siguen de pasta, de llegums o de verduretes crues com els salpicons.....)Els nostres espencats, escalivades (que pots fer amb coca o pizza), arrossos en verdura o amb peix. Broquetes de llagostins amb carabasseta o de pavo amb pinya a la planxa ( ho tinc pendent de publicar).I com a guarnició, a part de les típiques de sempre, a mi m'agraden les frutes a la planxa ( poma, pinya, bresquilla...) Bé, no sé si t'ajudat molt, però podem quedar at mirarmar beach i fer un soparet......Gràcies pel comentari i disculpa per haver tardat tant en contestar!!!!!

      Elimina