Loli és una companya del meu lloc de treball. És molt bona cuinera, i ens ho demostra molt sovint deixant que taste'm les seues arts culinaries. Vos puc garantir que esta coca la fa molt bona, però he de dir en honor a la veritat que la TORTÀ és la seua especialitat. Des de açi li recorde ( encara que no fa falta) que estem disposades a "catar" eixe moset delicat......
Loli et demane disculpes, però no puc publicar la foto (no em deixa la tecnologia)
Ingredients:
- 1 iogurt natural o de llima
- 1 mesura de iogurt , d'oli de girasol
- 2 mesures de iogurt, de sucre
- 3 mesures de iogurt de farina
- 3 ous
- 2 pomes filetejades
- 1 sobre de llevat royal
- 100gr d'ametló i canella
- Nous pelades, la cantitat al gust
Com fer-ho:
-Batem els ous, el sucre, el iogurt, l'oli, l'amteló, i canella en aquest ordre. Ara aboquem la farina i el llevat (aquest barrejat amb la farina). Al final possarem la poma i les nous. Posarem una mica de sucre per damunt.
-Ho clavem al forn, ja preescalfat, 1 hora i 15 minuts a 180ºC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada