Es un menjar molt típic d'Alcoi i te moltes variants, el que fa que pugues adpatar-lo al teu gust. Es pot fer amb magre o petxuga tallat a trosets, o amb capolat de magre i vedella, o amb tonyina de sorra, o amb el que tu vulgues.
Ingredients:
En este cas les cantitats variaran depenent de les bajoques
- 1 bajoca per comensal
- Capolat de carn
- Arros
- Tomaca triturada
- Alls secs
- Julivert
- Sal al gust
Com fer-ho:
-Sofregim la carn amb els alls secs triturats i el julivert
-Afegim l'arros i ho remenem durant uns minuts
-Aboquem la tomaca triturada. que cubrisca tot l'arros, posem la sal, i esperem que s'eixuge un poc.
-Tenim les bajoques preparades ( oberts per la part de dalt i netes per dins) i les omplim amb l'arros.
-Les emboliquem en paper vegetal una per una i les posem al forn preescalfat a 180ºC durant 1 hora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada