dilluns, 22 d’octubre de 2012

Bajoques farcides


Es un menjar molt típic d'Alcoi i te moltes variants, el que fa que  pugues adpatar-lo al teu gust. Es pot fer amb magre o petxuga tallat a trosets, o amb capolat de magre i vedella, o amb tonyina de sorra, o amb el que tu vulgues.

Ingredients:
En este cas les cantitats variaran depenent de les bajoques
  • 1 bajoca per comensal
  • Capolat de carn
  • Arros
  • Tomaca triturada
  • Alls secs
  • Julivert
  • Sal al gust

Com fer-ho:
-Sofregim la carn amb els alls secs triturats i el julivert
-Afegim l'arros i ho remenem durant uns minuts
-Aboquem la tomaca triturada. que cubrisca tot l'arros, posem la sal, i esperem que s'eixuge un poc.
-Tenim les bajoques preparades ( oberts per la part de dalt i netes per dins) i les omplim amb l'arros.
-Les emboliquem en paper vegetal una per una i les posem al forn preescalfat a 180ºC durant 1 hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada