dissabte, 27 d’octubre de 2012

Xampinyons farcits





El xampinyó és un fong que admet moltes maneres de cuirnar-lo i de farcir-lo. En aquest cas l'he omplert de ciuxot i ceba caramelitzada.


Ingredients:

  • Xampinyons de tamany gran
  • Cuixot a taquets xicotets
  • Ceba caramelitzada
Com fer-ho:

-Li  lleves els tronquets als xampis i els guardes per a fer una truita. Els poses en un plat i els claves al microones 3 minuts a màxima potència, o fins que estiguen tovets.
-Els plenes de cuixot i damunt posses la ceba .Ho tornes a posar al micro 3 minuts més, però ara amb grill.

CEBA CARAMELITZADA
Poses una ceba en una paella amb un poquet d'oli i ho tapes deixant-ho fer a foc lent. Quan estiga transparent, poses 2 o 3 culleradetes de sucre i un rallet de vinagre de Mòdena que li donarà eixe color fosquet a la ceba. Ho remenes tot amb una cullera de fusta fins que el sucre es quede com caramel i ja està. Esta preparació combina amb moltes coses i pots guardar-ho en la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada