diumenge, 18 de desembre del 2016

Dinar de Nadal








                                               Vos propose unes idees per al  dinar de Nadal . Son senzilles i bones , pero sobretot lleugeretes per no acabar tenin una digestió pesada. He posat una foto del centro de taula per a cridar a la prosperitat en aquest any nou que anem a comencar.





-Gotets amb pepino , salmon i humus de cigrons
Sols has de posar estos ingredients en un got. La barreja resulta refrescant   i molt bona. Jo ho he acabat coronant-ho amb unes perles de poma i ginebre





-Gotets de piquillo, polp, gambeta, i ceba 
Una base de bajoques de piquillo, polp cuit, i gambetes cuites també. Al damunt un poc d'escates de ceba deshidratada li aporta el toc cruixent.






-Formatges i panfigol

Podeu posar la varietat de formatges que vulgueu combinats amb panfigol ( figues seques i ametlles barrejades amb un poc de mistela, canella,i  llavoretes d'anís )





-Brandada de bacallar
Tot un clàssic en les celebracions de ma casa. Un èxit segur si vos agrada el bacallar. Ho he gratinat al forn per a que agafe un poc de color.






-Llesques de pa amb anxoves i gelatina de martini
Tambe les pots fer amb bacallar fumat i la gelatina la pots fer a trossets xicotets o en llaminetes, com vulgueu.
Sols heu de posar a calfar 100 gr. de martini i desfer les fulles de gelatina com indique el fabricant i deixar refredar.      




    -Llagostins amb bacon            
Es tracta de enrollar el llagostí cru i pelat amb un trosset de bacon i a la planxa. Ho sujecteu amb un escuradents.







-Pericana

No pot faltar en una taula de nadal en Alcoi . Bajoques del cuerno seques i capellà torrat, un bon oli d'oliva i........a mullar !!!!!!! ;););)






    -Llomello i esclatasancs amb pure de castanyes
I com a plat principal he fet llomello de porc i els esclatasancs fregidets amb les espècies que més vos agraden. Apart he fet un purè de castanyes però esta vegada he torrat les castanyes al forn i després les he bullit amb llet ideal. Quan ja estan tendres les tritureu amb la batedora.




                                      I com no........les postres pinya natural i mangrana. Per al café els dolcets típics.............3, 2. 1.....ja pot comencar el Nadal !!!!!!!!!


                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada