dijous, 11 d’octubre del 2012

Fideuà de Xampinyons



Aquest plat l'he anomenat "fideuà anticrisi". És ben barat i encara que parega un poc trellat, és ben bò. No havia escoltat mai fer una fideuà així, encara que esta pasta admet qualsevol tipus de verdura. Va ser una amiga de la meua cunyada, en Muro (Natalia) qui em va dir la recepta. Ens va agradar tant que he anat difundint-la a la gent del meu voltant. Aquesta foto és de la amiga de la meua filla (Fátima), que han adoptat este plat com a"plato estrella" en el pis d'estudiants.

Ingredients:

  • Fideuà
  • Xampinyons
  • Ceba
  • Alls
  • Tomaca
  • Caldo de pollastre o de verdures

        Sofregim els xampinyons amb els alls a foc fort.Quan estiguen daurats, els traem de la paella i possem la ceba i la tomaca. Una vegada que aquestos ingredients estiguen  ben sofregits, aboquem la fideuà i els xampis. Ho remenem tot i posem el caldo. Esperem que s'aixuge i ja està.

1 comentari:

  1. Deu de estar ben bo. Aquest cap de setmana vaig a provar-ho, ja et diré com està.
    Un beset

    ResponElimina