diumenge, 21 d’octubre de 2012

Panfigo





Es molt típic en aquestes dates, quan s'apropa la fira de tots sants de cocentaina, este producte a base de figues, i fruits secs.

Ingredients:
  • 1kg de figues seques
  • 1 culleradeta de canella
  • 200gr de ametles crues
  • 2 culleradetes de sucre de canya
  • 25dl de mistela
Com fer-ho:
-Posar les figues a remulla per rentar la farina que porten. Quan ja estiguen netes les eixuguem un poc en un drap de cuina i els tallem els rabets
-Triturar ( amb una picadora o la thermomix )  les ametles al vostre gust ( poden quedar senceres o a trossets)
-Triturar les figues de la mateixa manera
-Afegir la resta d'ingredients i barrejar-ho tot
-Folrar els recipients que vages a utilisar amb film de plàstic i abocar la mescla. Apretar amb força i claveu-ho en la nevera.
-A partir del dia següent ja pots tallar-ho com vulgues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada