dimarts, 9 d’octubre de 2012

Gotets Napolitans.





Ingredients:

  • 20 galletes Napolitanes
  • 100gr de sucre
  • 3 cullerades de caramel líquid
  • 800dl de llet sencera
  • 200dl de nata 
  • Mig sobre de quallada
Per a servir:
  • Canella en pols
  • Galletes Napolitanes

Mètode tradicional:
-Triturem les galletes amb qualsevol robot de cuina.
-Barrejem les galletes triturades amb la resta dels  ingredients
-Batem tot el conjunt i ho posem al foc.
-Removem de volta en quan i quan la crema haja espessat i abans de que començe a bullir, la retirem del foc.
-Posem la crema en gotets de cristal i quan estiguen refredats els posem a la nevera.
-Servim amb un poc de canella en pols i una galleta.

Amb Thermomix:
-Posem en el got les galletes i les pulveritzem uns segons a màxima potència.
-Incorporem la resta d'ingredients.
-Programem 8m-90ºC-Vel.4.
-Posem la crema en gotets de cristal i quan estiguen refredats els posem a la nevera.
-Servim amb un poc de canella en pols i una galleta.



Espere que vos agrade aquest mosset italià ! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada