Ingredients:
- 20 galletes Napolitanes
- 100gr de sucre
- 3 cullerades de caramel líquid
- 800dl de llet sencera
- 200dl de nata
- Mig sobre de quallada
Per a servir:
- Canella en pols
- Galletes Napolitanes
Mètode tradicional:
-Triturem les galletes amb qualsevol robot de cuina.
-Barrejem les galletes triturades amb la resta dels ingredients
-Batem tot el conjunt i ho posem al foc.
-Removem de volta en quan i quan la crema haja espessat i abans de que començe a bullir, la retirem del foc.
-Posem la crema en gotets de cristal i quan estiguen refredats els posem a la nevera.
-Servim amb un poc de canella en pols i una galleta.
Amb Thermomix:
-Posem en el got les galletes i les pulveritzem uns segons a màxima potència.
-Incorporem la resta d'ingredients.
-Programem 8m-90ºC-Vel.4.
-Posem la crema en gotets de cristal i quan estiguen refredats els posem a la nevera.
-Servim amb un poc de canella en pols i una galleta.
Espere que vos agrade aquest mosset italià ! ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada