Aquest és un aperitiu molt sencill i vistós on el contrast de sabors és la caràcteristica principal. Només neçecitem:
-Rosquetes de pa
-Formatge rulo de cabra
-Melmelada de bajoques de piquillo
Quan ja tenim el mosset montat, ho clavem al forn a 170ºC uns minuts fins que el formatge es fonga un poc.
La melmelada potser del que vulgues.
Melmelada de piquillo:
- 400gr. de bajoques de piquillo
- 200gr de sucre
- Suc de la llauna de les bajoques
Melmelada de carabassa:
- 400gr de carabassa
- 200gr de sucre
- 20gr de mel
- 20gr d'aigua
Melmelada de tomaca:
- 400gr de tomaca
- 250gr de sucre
- Una branqueta de vainilla
Possem tots els ingrdients en una cassola, a foc lent ,durant 35 minuts aproximadament. Remenem la barreja de tant en tant, i si ho considereu podeu fer un cop de batedora per uniformar la mescla.
Si voleu fer més quantitat i possar-la en pots de vidre haureu de bullir els envasos per tal d'esterilizar-los.Una vegada eixuts, els ompliu amb la melmelada, els tapeu i els posseu cap abaix per a fer el buit. Quan estigen refredats ja podeu gaudir de les melmelades.!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada