dijous, 11 d’octubre del 2012

Mossets de formatge de cabra i melmelada de "piquillo"


Aquest és un aperitiu molt sencill i vistós on el contrast de sabors és la caràcteristica principal. Només neçecitem:

-Rosquetes de pa
-Formatge rulo de cabra
-Melmelada de bajoques de piquillo

Quan ja tenim el mosset montat, ho clavem al forn a 170ºC uns minuts fins que el formatge es fonga un poc.


La melmelada potser del que vulgues.

Melmelada de piquillo:
  • 400gr. de bajoques de piquillo
  • 200gr de sucre
  • Suc de la llauna de les bajoques
Melmelada de carabassa:
  • 400gr de carabassa
  • 200gr de sucre
  • 20gr de mel
  • 20gr d'aigua
Melmelada de tomaca:
  • 400gr de tomaca
  • 250gr de sucre
  • Una branqueta de vainilla


Possem tots els ingrdients en una cassola, a foc lent ,durant 35 minuts aproximadament. Remenem la barreja de tant en tant, i si ho considereu podeu fer un cop de batedora per uniformar la mescla.


Si voleu fer més quantitat i possar-la en pots de vidre haureu de bullir els envasos per tal d'esterilizar-los.Una vegada eixuts, els ompliu amb la melmelada, els tapeu i els posseu cap abaix per a fer el buit. Quan estigen refredats ja podeu gaudir de les melmelades.!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada