La carabassa és de Ramona , d'Ibi (Gràcies Ramona!!!). Un regal, del que queda constancia que he fet un bon ús i continuaré fent-ne fins que s'acabe...Be, anem per feina i ja està be de xarrar........
Ingredients:
- 500gr de carabassa bullida
- 500gr de farina
- 2 ous
- 25 gr de llevat fresc
- 500 gr de llet o aigua de bullir la carabassa
- Un pesiget de sal
- Oli de girasol per a fregir els bunyols
-Barrejar la carabassa bullida amb els ous i quan estigen integrats afegir la farina.
-Desfer el llevat amb la llet tèbia o l'aigua de la carabassa.
-Afegir-ho a la massa i deixar-la reposar un ratet,( de 15 a 30 minuts )
-Mentre, tenim una cassola amb una quantitat considerable d'oli al foc per a que s'escalfe
-Hem de posar les bunyoleres dins de l'oli en gelat
-Quan ja està tot llest ja podem començar a posar la massa en les bunyoleres i fregir-los
-Indispensable fer un bon xocolate o sucre amb canyella per acompanyar-los....
No et preocupes que per a Pasqua també estan molt bons!! jo mai els he fet amb ous. Quan tinga carabasses provaré la teua recepta! Marta
ResponEliminaAçí, en Alcoi, encara que no fem falles, és típic fer la bunyolada de San Josep el dia 18 de Març, i no tant fer-los en Quaresma. Així i tot qualsevol moment és bo per celebrar qualsevol cosa....
Eliminaoh! Molt originals, aquests bunyols, intentarem fer-los. Petons
ResponEliminaSi els proves de segur que t'agradaran. La carabassa els fa molt tendres i diría que son els únics que al dia següent encara estan bons....
EliminaDoncs si que és casualitat això dels bunyols!
ResponEliminaEls teus fan molt bona pinta, haig d'animar-me a fer-los amb carabassa, que també m'agrada molt.
I el suggeriment de menjar-los amb xocolata...
Petons!
Més que un sugeriment, diría que és una obligació (com a bona xoco-adicta). És un plaer sols superat per la companyia en la que te'ls menjes. Provau, provau......
EliminaSi que fan molt bona pinta aquest bunyols!!!! si que són originals si
ResponElimina