És la primera vegada que faig pa i no m'ha eixit malament del tot..........Evidentment em falta molt per aprendre , però anirè poc a poc fent proves i ensenyant-me de la gent que en sap molt. Per estrenar-me he escollit un pa de garrofa ple d'aroma i un sabor peculiar que combina molt bé amb patés i formatges. Molt bo i diferent........

Ingredients:
- 300gr de farina de blat
- 50gr de farina de garrofa
- 120gr d'aigua
- 5gr de sal
- 20gr de llevat fresc
- 30gr d'oli d'oliva

-Tan a ma com a màquina posem els ingredients líquids i el llevat i els barregem
-Afegim les farines i la sal i ho pastem
-Ho posem dins d'un bol untat d'oli i ho tapem amb film untat també en oli i ho posem en la nevera tota la nit
-Al dia següent ho pastem altra vegada i ja li donem la forma del pa que vulgem.
-I ho deixem en un lloc tapadet i que leve un altra vegada (més o menys una hora)
-Passat este temps ja haurà doblat el seu tamany i ho possem al forn a 170ºC uns 30 minuts amb un recipient xicotet amb aigua per a que no es reseque.
Caram, per ser la primera vegada que fas pa trobo que t'has arriscat força, fent-lo de garrofa! I em sembla qeu t'ha sortirt molt bé, no?
ResponEliminaSiiiiiiiiii.......Estic molt contenta amb el resultat !!!!!!!!!!!!!!
Eliminavaya una experta en utilizar harina de algarroba...buenisima pinta tiene...y muchas gracias por compartirlo.un besito y a seguir investigando.
ResponEliminaAiiiiiiiiii!!!!! Marisa, tu eres una de les que pateix les meues produccions......Gràcies !!!!!!!
Elimina