diumenge, 18 de novembre del 2012

Rellomello farcit de prunes i rellomello farcit de paté amb ametles





Un plat per a celebrar qualsevol aconteciment i amb el que quedareu de fil de vint. Si vos agraden el contrastos de sabor, el de prunes és molt bò, i el de paté i ametles és molt fí al gust......He tingut una aprovació unànime de la meua família que és la que tinc constanment "asustada" per els meus "experiments".......i avuí que dinem????????

Ingredients:( depen del nº de convidats)

  • Rellomello de cerdo
  • Prunes seques
  • Paté ( del sabor que més vos agrade)
  • Ametles sense pell, fregides i salades (triturades)
  • 4 pomes
  • 2 cebes grans
  • oli d'oliva
Com fer-ho:
-Per al de prunes, sols tens que atravesar el rellomello a la llarga amb un ganivet com el de tallar el cuixot. Una volta tením el tall fet clavem tantes prunes com càpien, espentant-les amb els dits o amb el ganivet. Reservem.
-Per al de paté, l'obrim per a fer un roll ( si no sabem tallar-lo, li ho pots demanar al carnisser). Barrejem el paté amb les ametles picades i untem el resultat per damunt del rellomello. L'enrotllem i li posem uns escuradents per a que no s'óbriga.
-Una vegada tenim els dos rellomellos preparats els reservem. Ara tallarem la ceba a trossets i la poma també a daus, no importa massa el tamany per que triturarem el resultat.
Ho posem en la base d'un recipient per al forn, posem un poc de sal i els rellomellos  damunt. Ho regem amb oli d'oliva i ho clavem al forn aproximadament 1 hora a 180ºC.A la mitga hora pegar-li la volta als rellomellos per a que estiguen daurats per els dos costats.
-Quan estiga la carn gelada (és millor fer-ho el dia d'abans) la talles a rodanxes i tritures la ceba i la poma fent una salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada