Ingredients:
- 250gr d'ametló blanc
- 200gr de sucre glass
- 60gr de creílla bullida
-Barregem tots els ingredients fins aconsegir una pasta llisa i ho guardem en la nevera fins el dia següent.
-Agafem la massa i fem boletes que arrebosssarem amb pinyons (els pintarem amb rovell d'ou)
-Ara els farem de forma allargada i els recobrirem d'ametla picada (els pintarem de rovell d'ou)
-Per als de xocolate sols heu d'afegir xocolate amb pols a la massa ,la quantitat que desitgeu, i torneu a pastar la massa. Feu boletes.
-Per a les de café heu de posar café soluble a la massa i pastar-ho altra volta. Formeu boletes i feu-les un tallet en mig simulant el grà de café
-Si els voleu de coco afegiu a la massa base 150gr de coco i feu boletes ( després de fornegar-les podeu decorar-les amb xocolata fosa)
-Els heu de possar al forn a 180ºC durant 8 minuts o fins que estiguen daurats
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada