És com la recepta dels panellets però en comte de moniato posarem creïlla bullida per a que el color de la massa siga més blanca. Les combinacions son molt variades i el resultat és de pastisseria professional (no parle per la meua foto, que és d'aficcionada total) sino per la que he trobat en el blog "La cocina de los inventos". Vos la pose per a que pugau fer tota la varietat de massapà, partint de la matixa massa.Ingredients:
- 250gr d'ametló blanc
- 200gr de sucre glass
- 60gr de creílla bullida
-Barregem tots els ingredients fins aconsegir una pasta llisa i ho guardem en la nevera fins el dia següent.
-Agafem la massa i fem boletes que arrebosssarem amb pinyons (els pintarem amb rovell d'ou)
-Ara els farem de forma allargada i els recobrirem d'ametla picada (els pintarem de rovell d'ou)
-Per als de xocolate sols heu d'afegir xocolate amb pols a la massa ,la quantitat que desitgeu, i torneu a pastar la massa. Feu boletes.
-Per a les de café heu de posar café soluble a la massa i pastar-ho altra volta. Formeu boletes i feu-les un tallet en mig simulant el grà de café
-Si els voleu de coco afegiu a la massa base 150gr de coco i feu boletes ( després de fornegar-les podeu decorar-les amb xocolata fosa)
-Els heu de possar al forn a 180ºC durant 8 minuts o fins que estiguen daurats

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada