Com indica el títol de l'entrada, la base d'aquest arrós és la pericana. He d'admetre que tenía els meus dubtes.........arrós amb pericana????? encara que sé, que aquest plat fa temps que va pel món em resistia a provar-lo. Bé, he de dir que tot eixe temps l'he perdut.
Ingredients:
- Pericana
- Arrós
- Caldo de verdures
-Fem la pericana de manera habitual
-Poses oli en la paella (pot ser el de fregir la bajoca, en cas que no la torres) i sofriges l'arros. Després aboques la pericana i ho barreges tot.
-Afiges el doble de caldo de verdures que de arrós i ho deixes eixugar de manera habitual (primer a foc fort i després a foc lent i al final ho tapes si cal per a que l'arrós estiga al punt)
Nunca hemos pensado de hacer un arroz con pericana! Interesante! Probaremos. Por cierto, si no sabéis donde comprar la pericana, os dejamos un enlace:
ResponEliminahttps://www.homedelicatessen.com/es/productos/producto/Pericana-Conservas-Vegetales-90
Saludos!