dilluns, 19 de novembre de 2012

Gambó arrebossat amb cotnes (cortezas)


Si vols sorprender els teus convidats, aquest és l'aperitiu que cal. Sorpren tant per l'aparença com per el sabor. Tens l'èxit asegurat!!!!!!!!!!!!

Ingredients:
  • Gambons o llagotins crus
  • Ou batut
  • Cotnes (cortezas) crues ( de venta en parades de fruits secs al mercat)
  • Escuradents
  • Oli d'oliva
Com fer-ho:
-Pela els gambons (reserva les pells i els caps per fer un fumet)
-Tritura les cotnes a trossets xicotets però no fet pols (amb una picadora o la thermomix)
-Agafa els escuradents  i travessa els gambons des del cap a la cua
-Passa-los per ou batut i després per les cotnes triturades
-Ara has de fregir-los amb oli molt calent fins que les cotnes estiguen daurades i hagen augmentat el seu volum
-Posa'ls damunt d'un paper de cuina fins que absorvisquen l'eccés d'oli
-Servir calentet

2 comentaris:

  1. Quin aperitiu més curiós. Tinc que provarlo aquest cap de setmana.
    Un beset

    ResponElimina
    Respostes

    1. Si que és curiós, i he estat pensant que si ho punxes en una brocheta de fusta i després els coloques en un got de tub....segur que la sensació que causaràs serà gran!!!!!!!!! Ja em contaràs.

      Elimina