Si vols sorprender els teus convidats, aquest és l'aperitiu que cal. Sorpren tant per l'aparença com per el sabor. Tens l'èxit asegurat!!!!!!!!!!!!
Ingredients:
- Gambons o llagotins crus
- Ou batut
- Cotnes (cortezas) crues ( de venta en parades de fruits secs al mercat)
- Escuradents
- Oli d'oliva
-Pela els gambons (reserva les pells i els caps per fer un fumet)
-Tritura les cotnes a trossets xicotets però no fet pols (amb una picadora o la thermomix)
-Agafa els escuradents i travessa els gambons des del cap a la cua
-Passa-los per ou batut i després per les cotnes triturades
-Ara has de fregir-los amb oli molt calent fins que les cotnes estiguen daurades i hagen augmentat el seu volum
-Posa'ls damunt d'un paper de cuina fins que absorvisquen l'eccés d'oli
-Servir calentet
Quin aperitiu més curiós. Tinc que provarlo aquest cap de setmana.
ResponEliminaUn beset
EliminaSi que és curiós, i he estat pensant que si ho punxes en una brocheta de fusta i després els coloques en un got de tub....segur que la sensació que causaràs serà gran!!!!!!!!! Ja em contaràs.