divendres, 29 de novembre de 2013

Polp

                                  Un altra versió del "pulpo a la gallega " de les tantes que hi ha. Sols que el sabor del pop està altament potenciat per qué està torrat. Els ingredients son més o menys els mateixos però eixa petita variació fa que el plat siga completament diferent i molt gustós.

Ingredients:
  • Pop ( ja cuit ,no hi ha dificultat en trobar-lo)
  • Creïlles
  • Ceba 
  • Oli d'oliva
  • Pebre roig (de bona qualitat)
  • Sal Maldom
Com fer-ho:
-Fregir les creïlles i la ceba (jo sol fer-ho amb poc oli i tapadet, així que no crec que siga realment fregit. Aixó vos ho deixe al vostre gust....)
-El pop el fem a talladetes i el posem a la planxa ben calenta
-Quan el tingam torrat, muntem el plat o en got (com vulgueu volsaltres) posant al fons la base de creïlles i ceba i damunt el pop torrat amb un pessiget de pebre roig i un poquet de sal Maldom
-Sols cal afegir un rallet d'oli d'oliva i ja em direu si és diferent o no


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada