Sols és la combinació de la coca de taronga i aprofitant la farina de garrofa li donarem eixe toc que pareix xocolate sense ser-ho.
Ingredients:
- 2 ous
- 200gr de sucre de canya
- 1 taronga
- 100gr d'oli de girasol
- 75gr de garrofa
- 125gr de farina de blat (i si és d'espelta millor)
- 1 cc de bicarbonato
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh99RVKE2lGTfvt359zfbT2nAID589n9n5o-LnEokEwGQDfKuJynfyxeVWTufJ3NfjuqDWL9DbJj6l1tTEuV77j0J9JslC-dBynfEYPGQEPjEotgg70N9QErP4vmpQJI8f2B1oxHw8kSjM/s200/IMG_1960.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxkcGrkwjk5TlNUtbuhB3yeNyNg_uP08fMP-MeB5qNoOq9FZhXUMD3-9ld2Qmgveo51r1zpI6wHM2DjjEre_giNLz4gMfLQM0Xp-ARF88cvGb_-wuFFtPiCGh6z9yOvAR4byd2L_AdPp4/s200/IMG_1964.jpg)
-Llavem ben bé la taronga i li llevem amb un ganivet aquelles parts que no ens agraden i la tallem a trossets. La posem en la batedora i la triturem.
-Seguidament afegim els ous i el sucre de canya.
-Quan estiga tot integrat posarem l'oli i continuarem batent
-Per últim abocarem les farines i el bicarbonato. Ho barregem tot i al motle.
-El forn ja haurà estat preescalfat i la tindrem dins uns 35 minuts a 180ºC.
Queda guapa de veritat! És que sembla de xocolata, amb la garrofa, eh? Ho haurem de provar.
ResponEliminaMolt bona i diferent,,,,!!!!!!!!! Gràcies...!!!!!!
ResponElimina