diumenge, 17 de novembre de 2013

Coca de taronga i farina de garrofa

                                            



                                 Sols és la combinació de la coca de taronga i aprofitant la farina de garrofa li donarem eixe toc que pareix xocolate sense ser-ho.

Ingredients:
  • 2 ous
  • 200gr de sucre de canya
  • 1 taronga
  • 100gr d'oli de girasol
  • 75gr de garrofa
  • 125gr de farina de blat (i si és d'espelta millor)
  • 1 cc de bicarbonato
Com fer-ho:
-Llavem ben bé la taronga i li llevem amb un ganivet aquelles parts que no ens agraden i la tallem a trossets. La posem en la batedora i la triturem.
-Seguidament afegim els ous i el sucre de canya.
-Quan estiga tot integrat posarem l'oli i continuarem batent
-Per últim abocarem les farines i el bicarbonato. Ho barregem tot i al motle.
-El forn ja haurà estat preescalfat i la tindrem dins uns 35 minuts a 180ºC.   

2 comentaris:

  1. Queda guapa de veritat! És que sembla de xocolata, amb la garrofa, eh? Ho haurem de provar.

    ResponElimina
  2. Molt bona i diferent,,,,!!!!!!!!! Gràcies...!!!!!!

    ResponElimina