dijous, 12 de desembre del 2013

Timbal de rellomello amb base de poma i corona de foie

                                              No em direu que el nom no és de lo més aparent...:) :) i es que en aquestes festes ho adornem tot, fins i tot els noms dels plats. Bé, me l'acabe d'inventar però no és gens complicat de fer.

Ingredients:
  • Rellomello (calculant els convidats o si presenteu dos porcions )
  • Bacon
  • Poma
  • Foie
  • Sal Maldom
  • Ceba caramelizada
Com fer-ho:
-Posarem el foie en el congelador.
-Tallarem el rellomello a tacos de 3 o 4 centímetres i el marcarem un poc en una paella, per tots els costats.
-Després pelarem una poma i li traurem el cor, deixant-la sencera i la tallarem a rodanxes d'un centrímetre. Les posarem en una llanda de forn.
-Damunt posarem un troç del rellomello envoltat per una tallada de bacon que sujectarem amb un escuradents.
-Ho clavarem al forn 15 minuts a 180ºC
-Quan ja estiga fet,  traurem el foie del congelador i el ratllarem amb un ratllador que faça tires 
llargues, i les col.locarem damunt del rellomello amb unes escametes de sal.
-Posem la quantitat de ceba que vulguem en una paella amb un poc  d'oli i la deixarem a poc foc fins que estiga dauradeta i li afegirem una culleradeta de sucre i unes gotetes de crema de vinagre de mòdena, si vos abelleix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada