dimarts, 5 de novembre del 2013

Broquetes


                                          De pavo i pinya, i de llagostins i carabasseta....dos opcions quina millor que l'altra....sanes, fàcils i divertides....pots acompanyar-les de les salses que més vos agraden. Les broquetes son de fusta i per a que no es cremen a l'hora de fer-les a la planxa les pots deixar a remulla amb aigua, pero si vols donar un toc especial, les deixes (mentre prepares la carn i la verdura ) dins d'una botella de vi blanc, que després beureu mentre es mengeu la broqueta, per a que la fusta s'impregne del vi.

Ingredients:
  • Pit de titot o pollastre
  • Pinya natural
  • Llagostins
  • Carabasseta
  • Sal
  • Oli



Com fer-ho:
-Tallar la carn i la pinya més o menys del mateix tamany.
-Agafes la carn i ves insertant la pinya i el titot intentant que es quede prou homogèni per a que es faça a la planxa.
-Per a les broquetes de llagostins i carabasseta has de pelar els llagostins (guarda les pells i els caps per a fer un fumet) i la carabasseta la talles a daus i l'escaldes 2 minuts amb aigua bullint.
-Quan hages fet açò, montes la broqueta i a la planxa ben calenta fins que agafe un color daurat d'allò més bonic.
-Una vegada fetes afegeix un bon rall d'oli d'oliva i sal grossa o Maldon.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada