dijous, 28 de novembre del 2013

Broquetes de salmò i beixamel de llagostins


                                            Una idea per a estes festes...Qué em dieu??? Fàcil i vos promet que molt bó. El salmò queda cruixent per fora i tovet per dins. No sóc gens amant de les beixamels....de fet no m'agraden, però reconec que esta vegada està bona.

Ingredients:                                                            


  • Lloms de salmò
  • Sésam
  • Broquetes de fusta
  • 1/4 de llagostins crus
  •  Esparrecs
  • Farina
  • 1/2 ceba
  • oli d'oliva
  • Clara d'ou
Com fer-ho:
 -Pelem els llagostins i amb les pells i caps fem un caldo. Reservem.
-Per a la beixamel:
                               -200dl de fumet
                               -30gr de farina
                               -15dl d'oli d'oliva
                               -1/2 cebeta
                               -sal
                               -nou moscada
                               -pebre (si voleu)
                               -llagostins (reserveu uns quants per decorar)
Poseu l'oli i sofregim la ceba i els llagostins talllats a trossets. Afegim la farina i la cuinem un poc. Posem el fumet, la sal , la nou moscada i el pebre. Remenem fins que espesse i ja la tenim. 
-Tallem el salmò al tamany que vulgam,  li clavem la broqueta,i salem al gust. La mullem amb clara d'ou i la passem per les llavoretes de sésam i a la planxa fins que començe a daurar-se.
-En eixa mateixa planxa posem els llagostins que hem reservat i els esparrecs per a la guarnició.
-Quan estiga tot fet, muntem el plat i ja ho tenim.

2 comentaris:

  1. oh, doncs molt bona idea!! I fàcil de fer! Gràcies per compartir-la. Petons!

    ResponElimina
  2. M' agrada mol la presemtacio y de segur que es esta fabulos....

    ResponElimina