Ingredients:
- Lloms de salmò
- Sésam
- Broquetes de fusta
- 1/4 de llagostins crus
- Esparrecs
- Farina
- 1/2 ceba
- oli d'oliva
- Clara d'ou
-Pelem els llagostins i amb les pells i caps fem un caldo. Reservem.
-Per a la beixamel:
-200dl de fumet
-30gr de farina
-15dl d'oli d'oliva
-1/2 cebeta
-sal
-nou moscada
-pebre (si voleu)
-llagostins (reserveu uns quants per decorar)
Poseu l'oli i sofregim la ceba i els llagostins talllats a trossets. Afegim la farina i la cuinem un poc. Posem el fumet, la sal , la nou moscada i el pebre. Remenem fins que espesse i ja la tenim.
-Tallem el salmò al tamany que vulgam, li clavem la broqueta,i salem al gust. La mullem amb clara d'ou i la passem per les llavoretes de sésam i a la planxa fins que començe a daurar-se.
-En eixa mateixa planxa posem els llagostins que hem reservat i els esparrecs per a la guarnició.
-Quan estiga tot fet, muntem el plat i ja ho tenim.
oh, doncs molt bona idea!! I fàcil de fer! Gràcies per compartir-la. Petons!
ResponEliminaM' agrada mol la presemtacio y de segur que es esta fabulos....
ResponElimina