La recepta me la va passar una companya de faena: Carmen O. i és molt típica de les illes Balears, sols que li he canviat la mantega per oli d'oliva.
Ingredients:
- Dos mesures de vi blanc
- Una mesura d'oli d'oliva
- Un pessiget de sal
- Farina (la que admeta, fins que siga una massa fàcil de treballar)
- Espinacs
- Bledes
- Ceba
- Tomaca
- Anxoves
- Un rall d'oli d'oliva
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwWAO998ZaVRzQVy-Fpe0v8uPaWFNwapUAjFLnXaG52xXKA-tEQSqw2uBLTis0AnlUXmlASbUxf9mCENpSubzEcfrJ9-Fzev6rkJqbRHVFTk8MRyJJW3WBkFcy_wjNlC3HKGF14KliXxo/s200/IMG_1644.jpg)
-Una vegada feta la massa, la extenem damunt d'un paper de forn i li donem
la forma que tinga la llauna.
-En un bol barrejem els espinacs , les bledes i la ceba. Després ho posem damunt de la base i afegim la tomaca ( jo vaig posar les cherry)
i les anxoves. Ho regem amb un poc d'oli d'oliva i al forn. De 30 a 40 minuts a 180ºC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada