diumenge, 3 de novembre del 2013

Coca d'espinacs i bledes

                                                   Reconec que el nom no és molt atractiu, però en relació nom- resultat es declina més per el resultat i si li sumem que no costa gens de fer........té tots els ingredients d'un bon sopar, dinar, aperitiu........
La recepta me la va passar una companya de faena: Carmen O. i és molt típica de les illes Balears, sols que li he canviat la mantega per oli d'oliva.

Ingredients:
  • Dos mesures de vi blanc
  • Una mesura d'oli d'oliva
  • Un pessiget de sal
  • Farina (la que admeta, fins que siga una massa fàcil de treballar)
  • Espinacs
  • Bledes
  • Ceba
  • Tomaca
  • Anxoves
  • Un rall d'oli d'oliva
Com fer-ho:
-Barrejem l'oli i el vi. I començem a afegir la farina. Ho treballem primer amb unes varetes i acabem pastant-ho a ma.
-Una vegada feta la massa, la extenem damunt d'un paper de forn i li donem
la forma que tinga la llauna.
-En un bol barrejem els espinacs , les bledes i la ceba. Després ho posem damunt de la base i afegim la tomaca ( jo vaig posar les cherry)
i les anxoves. Ho regem amb un poc d'oli d'oliva i al forn. De 30 a 40 minuts a 180ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada