La recepta me la va passar una companya de faena: Carmen O. i és molt típica de les illes Balears, sols que li he canviat la mantega per oli d'oliva.
Ingredients:
- Dos mesures de vi blanc
- Una mesura d'oli d'oliva
- Un pessiget de sal
- Farina (la que admeta, fins que siga una massa fàcil de treballar)
- Espinacs
- Bledes
- Ceba
- Tomaca
- Anxoves
- Un rall d'oli d'oliva
-Barrejem l'oli i el vi. I començem a afegir la farina. Ho treballem primer amb unes varetes i acabem pastant-ho a ma.
-Una vegada feta la massa, la extenem damunt d'un paper de forn i li donem
la forma que tinga la llauna.
-En un bol barrejem els espinacs , les bledes i la ceba. Després ho posem damunt de la base i afegim la tomaca ( jo vaig posar les cherry)
i les anxoves. Ho regem amb un poc d'oli d'oliva i al forn. De 30 a 40 minuts a 180ºC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada