diumenge, 17 de novembre de 2013

Fals tiramisú de carabassa



                                           

                                 Aprofitant que Marisa A. em va regalar una carabassa vaig decidir fer aquest postre que calificaría com deliciós.  Ho vaig descobrir en el blog de Bocadosdecielo i vos ho recomane si voleu sorprendre a la vostra gent. És un mosset delicat que de segur agradarà al que ho taste i no costa gens de fer. Marisa....cuida la carabassera que és un tresor molt dolç !!!!!!!!!

Ingredients:
  • 300gr de carabassa torrada
  • 250gr de mascarpone
  • 100gr de llet evaporada
  • 50gr de sucre
  • 50gr d'ametla molta
  • Bescuitets mullaets amb café (i si voleu, tocaets del licor que més vos agrade)
  • Cacao amarg en pols per a decorar

Com fer-ho:
-Barregem el formatge amb el sucre, l'ametla i la llet.
-Finalment afegim la carabassa torrada i triturada. Aconseguirem una crema que reservem.
-Mullem els bescuitets en el café i els posem dins d'un got o, on vulgam presentar-ho.
-Afegim una capa de crema de formatge i carrabassa i un altra de bescuit acabant amb una de crema.
-Ho reservarem en la nevera i sols abans de servir posarem el cacau en pols

2 comentaris:

  1. que booooo enhorabuena campeona!!! me encanta como has transformado una simple calabaza...y tranquila...que no se nos acabaran las calabazas!!! besitos!!!

    ResponElimina