dimecres, 23 d’octubre del 2013

Ous Escalfats


                                Una recepta saludable i saborosa al mateix temps.Fàcil de fer i una volta emplatada....qué em dieu !!!!! Sé que no he descobert res nou, però em venía de gust compartir aquesta recepta: ous, un poquet de cuixot o pernil dolç creïlla, ceba. bròquil i tomaca de la pereta xicoteta......això és el que he utilitzat jo, però pots posar tot allò que més t'agrade...

Ingredients:
  • 1 ou per persona
  • Creílles
  • Ceba
  • Bròquil
  • Tomaquetes de la pereta xicotetes
Com fer-ho:
-Posem aigua en un perol fins que bullga
-Posar paper de film folran una taça.Unteu el pàstic amb una mica d'oli. Trenqueu l'ou i aboqueu-lo dins. Afegiu una mica de sal, trossets de cuixot o pernil dolç, i formatge del que més vos agrade. Agafeu el plàstic sobrant (talleu-lo prou gran ) i feu un nus. 
-Quan tingam tots els ous preparats i nugats , els posarem dins del aigua bullint i els mantindrem dins del aigua el temps que ens convinga...: si t'agrada el ou tendre uns 2 minuts i a partir d'ahí si t'agrada més duret.
-En una paella posarem un rallet d'oli i afegirem la ceba talladeta i la creïlla també fineta, un polssim de sal i ho taparem fins que estiga tou. Pots fregir-ho de la manera tradicional, però d'aquesta manera també està bo.
-El bròquil el vaig escaldar uns minuts amb aigua i després el vaig saltejar en una paella amb uns alls.
-I la tomaca crua, per donar un toc de color al plat
-A l'hora d'emplatar vaig posar un llit de creïlla i ceba i damunt l'ou, com en la foto.

2 comentaris: