dijous, 7 de març del 2013

Crepes de verdura

A que estàn guapets? I molt bons....com aperitiu o entrant és un plat lleuger i aparent. Com que a nosaltres no ens agrada la bexamel he optat per fer una salsa de "piquillos" que li donava un toc intens als crepes de verdura. Et pot solucionar  un sopar inesperat o simplement buidar la nevera de totes eixes verdures que no tenen eixida per que son micones.

Ingredients:
                 Per als crepes:
  • 2 ous
  • 200gr de farina
  • 2 gots de llet
Com fer-los:
-Bats els ous i la llet en la batedora i vas afegint la farina poc a poc. Ha de quedar una massa prou líquida.
-En una paella antiadherent, poses un poquet d'oli ben repartit i aboques una quantitat de massa que cubrisca tot el fons. Quan ja estiga cuallat per un costat li pegues la volta i el fas per l'altre. Aixi fins que s'acabe la massa.

                 Per al farcit:
  • Cualsevol tipus de verdura que vos agrade o tingau en la nevera en eixe moment (bajoca roga o verda, espàrrecs, ceba, xampinyons, alberginia, carabasseta............)
  • Ol' d'oliva
  • sal
  • Tomaca natual triturada
Com fer-ho:
-Talles totes les verdures a troçets i les poses en la paella amb un rallet d'oli i un poquet de sal. Deixes que es façen tovetes i afiges un poc de tomaca fins que reduïsca. (Si vos agrada més podeu fer una bexamel)

                 Per a la salsa de "pimientos del piquillo":
-Obris un tarro de bajoques i les tritures juntament amb el seu líquid i afiges un xorret de llet.
-En una paella amb un poc d'oli, deixes que reduïsca la salsa i ja està.

Amb tots estos ingredients montes els crepes i els salsseges. Bons de veritat.....Deixa una crep per al final sense res i li poses xocolate, el calfes en el micro i de ahí al cel tirant per terra tots els bons propòsits de menjar sols verdures...!!!!!!!                                    

3 comentaris:

  1. M'agraden molt, les creppes! A casa tenim crepera elèctrica i en fem sovint. T'han quedat molt vistosos, sí! Una ratlleta més de vermell i haguessis tingut la senyera al plat!! ;-)) petons

    ResponElimina
  2. Aquestes crepes deuen estar ben bones!
    Gràcies a tu per seguir-me, tens un nou admirador.

    Petons!

    ResponElimina