Un altra recepta de pollastre.....eixe sufrit pollastre que ens trau d'algún que altre conflicte. És un plat que te molt d'exit a ma casa, sencill, equilibrat i molt bo.
Ingredients:
- Pollastre (ja sabeu que jo utilitze el CUK)
- Ceba
- Bajoca picada (pimentón) Jo utiltze la de Candeleda (un regal de Chely...Gràcies!!)
- Oli d'oliva
- Sal
- Sidra
- Pomes
Com fer-ho:
-Posem al fons del perol , la ceba talladeta en juliana
-Ara posem el pollastre, la sal, la bajoca picada, l'oli d'oliva i la sidra (per a 4 persones, una botelleta xicoteta o un pot)
-I ho posem a foc fort fins que bullga. Després baixarem a foc lent fins que reduisca, aproximadament 45 minuts.
-Abans que estigui fet, pelarem la poma i la tallarem a gallons. La passaren per la planxa calenta amb un poquet d'oli fins que estiga daurada. I ja està
mmm! Que bo! Amb sidra i poma sencera... tot queda dins de la família de les pomes! Aquest pollastre deu ser molt bo.
ResponEliminaHola Colometa, com podem fer per compartir aquestes receptes?
ResponEliminasi els teus articles, tinguesin enllaços a les diferents reds socials ho podriem fer, compartiriem les teves receptes. Ho podem fer?
Robert Agudo, Grupo SADA
www.pollocuk.com
Si, suposo que tens raó , però crec que és un problema de negaciò el que tinc en les reds socials. A la fi, acabaré claudicant i fent cas a la gent que m'ho diu.........És qüestió de temps !!!!!!!
Elimina