dimarts, 5 de març del 2013

Pollastre a la sidra amb poma a la planxa



Un altra recepta de pollastre.....eixe sufrit pollastre que ens trau d'algún que altre conflicte. És un plat que te molt d'exit a ma casa, sencill, equilibrat i molt bo.


Ingredients:
  • Pollastre (ja sabeu que jo utilitze el CUK) 
  • Ceba
  • Bajoca picada (pimentón) Jo utiltze la de Candeleda (un regal de Chely...Gràcies!!)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sidra
  • Pomes
Les quantitas variaran depenent dels comensals

Com fer-ho:
-Posem al fons del perol , la ceba talladeta en juliana
-Ara posem el pollastre, la sal, la bajoca picada, l'oli d'oliva i la sidra (per a 4 persones, una botelleta xicoteta o un pot)
-I ho posem a foc fort fins que bullga. Després baixarem a foc lent fins que reduisca, aproximadament 45 minuts.
-Abans que estigui fet, pelarem la poma i la tallarem a gallons. La passaren per la planxa calenta amb un poquet d'oli fins que estiga daurada. I ja està






3 comentaris:

  1. mmm! Que bo! Amb sidra i poma sencera... tot queda dins de la família de les pomes! Aquest pollastre deu ser molt bo.

    ResponElimina
  2. Hola Colometa, com podem fer per compartir aquestes receptes?

    si els teus articles, tinguesin enllaços a les diferents reds socials ho podriem fer, compartiriem les teves receptes. Ho podem fer?

    Robert Agudo, Grupo SADA
    www.pollocuk.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, suposo que tens raó , però crec que és un problema de negaciò el que tinc en les reds socials. A la fi, acabaré claudicant i fent cas a la gent que m'ho diu.........És qüestió de temps !!!!!!!

      Elimina