dissabte, 18 de gener de 2014

Crema de garrofa

                                   


                                                      És com la crema de cacao d'untar en el pa, però amb farina de garrofa, sense greixos i amb fructosa. Una delícia dolça per a tots: diabètics i gent que busque estalviar algunes caloríes després de les festes.....

Ingredients:
  • 75gr de farina de garrofa
  • 75gr de llet amb pols desnatada
  • 75gr de crema d'ametla amb fructosa
  • 75gr d'aigua
Com fer-ho:
-Barrejes la crema d'ametla amb l'aigua i després la resta d'ingredients amb la batedora fins aconseguir una crema per untar pa, galletes, pastissos......

2 comentaris:

  1. Encara tinc pendent la garrofa... diuen que s'assembla molt a la xocolata, oi? Ideal per a combinar amb aquestes galetes...! Petons!

    ResponElimina
  2. Yo la he probado...y doy fe esta buenissssima...cada dia te superas ..sigue asi y gracias por compartirlo. Besitos!!!

    ResponElimina