És un plat que pot aprofitar tant per a un dinar com per a un sopar, i si ho presentes d'una manera un poc sofisticada, també és un bon plat per a estes festes si no vols carn. Es pot servir fred o a temperatura ambient , fins i tot ho pots fer el dia d'abans i no anar agobiada el dia que sigues la gran anfitriona.
Ingredients:
- 400gr de peix blanc variat (pot ser congelat)
- 100gr de gamba pelada
- 5 ous
- 100ml de llet desnatada
- 2 o 3 bajoques del piquillo
- 1 ceba mitjana
- 1 dent d'all
- sal
-Sofregir l'all i la ceba fins que estiguen tendres
-Afegir el peix a trossets i les gambes. Sofregir-ho tot a foc fort durant un breu temps.
-Retireu-ho del foc i poseu les bajoques tallades finament. Remeneu i afegiu la llet i els ous batuts. (Es pot passar la mescla per la batedora si voleu una textura molt fina o sols un poc si vos agrada una textura més grossa)
-Possar el resultat dins d'un motle de silicona (o una font engreixada) i clavar-ho al forn, previament escalfat, a 200ºC durant 45 minuts aproximadament (ho pots punxar amb una broxeta i si eix eixuta, ja està bo)
-Traure i deixar refredar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada