dilluns, 17 de desembre del 2012

Els bombons de Xeli

Estos bombons me'ls va ensenyar a fer la meua amiga Xeli, i seria una llàstima que no es fereu, per qué son tant bons com fàcils de fer.

Ingredients:
  • Xocolate de cobertura Nestlé ( o el que vosaltres vulgeu)150gr
  • Ametles crues llaminades (100gr)
  • 3 cullerades de sucre
Com fer-ho:
-Fondre el xocolate al bany Maria
-Tostar les ametles en una paella i quan estigen daurades afegir el sucre i carametlizar
-Afegir-les al xocolate fos i remenar
-Amb una cullereta agafar muntonets i posar-los damunt d'un paper vegetal i esperar a que refreden





1 comentari:

  1. La mareeeeeeee ......
    Estàs faenera eh?, tot lo contrari que jo.

    Que passeu Bon Nadal y Feliç Any Nou.

    Un beset molt fort.

    ResponElimina