dijous, 6 de desembre de 2012

Nous



Recepta típica del Nadal Alcoià. No costa molt de fer i com sempre nosaltres controlem tots els ingredients. Podem reduïr la quantitat de sucre al nostre gust o fins i tot sustituir-lo per fructosa o sacarina en pols per als diabètics. Un mosset per gaudir dels productes de la nostra terra.

Ingredients:
  • 250gr de moniato torrat
  • 250gr d'ametló amb pell
  • 250gr de sucre molt o glass
  • nous pelades, quantitat suficient per  posar-les per damunt de les boletes de pasta
Com fer-ho:
-Triturar el moniato torrat i barretgar amb l'ametló i el sucre. Pasta-ho amb les mans fins que quedi una pasta homogènia.
-Fer boletes i posar els trossos de nous per damunt.(Pots banyar-te les mans amb aigua de tant en tant per a que siga més fàcil la feina)
-Deixar secar i en el meu cas NO li faig la capa de sucre per que considere que és afegir-ne massa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada