dimecres, 23 de gener del 2013

Pit de pollastre CUK a la planxa


Se que no és una recepta molt elaborada, però tal volta per aixó l'escollida. Per Sant Antoni és típic anar al camp i rostir. També és típica la fireta de Sant Antoni de Muro. Així que vaig fer dos coses típiques: anar a la fireta i rostir ( encara que no vaig anar al camp)
En principi anavem a utilitzar la barbacoa, però feia massa vent i vam decidir utilitzar les planxes. De qualsevol manera el que volía compartir amb vosaltres és que amb una recepta tant sencilla de fer es pot apreciar ben be el sabor d'aquest pollastre que ja vos he comentat ( tan sols el pit a la planxa, sal grossa i un rallet d'oli d'oliva). Aprofite l'entrada per agrair a Robert Agudo ( Coordinador canal tradicional del Grupo SADA ) el seu comentari en la recepta del " pollastre CUK farcit de poma i castanyes".
I com no, no puc deixar de fer referència al meu "pollero de capsalera": Ruben i Luisa de "Aves y huevos Luisa", que tan amablement i amb molta paciència t'arreglen el pollastre de la manera que tu vulges: llest per a congelar, per a fer macarrons, per a fer paella, per a......el que tu vulges, de manera totalment individualitzada i adaptada a les teues necesitats. Estan en el mercat de la zona nord i en els altres mercats. També tenen gran varietat en menjars casolans llestos per a cuinar o ja cuinats....tot facilitats per a les que treballem i necesitem un poquet d'ajuda. Gràcies !!!!!!!!!

7 comentaris:

  1. Yo tambien soy un enamorado del pollo Cuk, te aporta mucho mas que la diferencia de precio que hay entre el cuk y el pollo blanco. si no provar a hacer una paella con solo la carne del pollo alcachofas y ajos tiernos, ( con los huesos hacer el caldo para la paella ) cuando os esteis chupando los dedos acordaros de mi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimat anònim, tens molta raò. El sabor i la textura és molt diferent, per no parlar de les infinites maneres de cuinar-lo. És una aposta segura de èxit. Gràcies pel comentari!!!!!!!!

      Elimina
  2. Gràcies a tu, per cuidar al nostre CUK! i molts records pel Ruben i la Luisa.

    Robert Agudo

    Saludos!

    ResponElimina
  3. Hola, sóc el distribuïdor del pollastre Cuk per a la zona d'Alcoi (Aves Cocentaina), i m'agradaria posar-me en contacte amb tu, si vols posar el teu telèfon en aquesta mateixa pàgina, o bé truca al 965591128. Gràcies. Tony.

    ResponElimina
  4. gracies a tu yo tambe a comprat ya pollastre cuk.ya que j.carlos en blanc el te aburrit. ya ha fet una paelleta en carchofes,pimento y costelletes. y es nota. y le pechugues les fa fet a la
    plancha.

    chely. un beset.
    eres un sol.

    ResponElimina
  5. Se pot comprar en València?
    Gracies

    ResponElimina
  6. Si. supose que no tendràs cap problema en trobar-lo en el mercat, en les polleries.

    ResponElimina