dimecres, 16 de gener del 2013

Pasta fullada farcida de Salmó

Este plat et pot aprofitar de dinar, sopar o fins i tot de berenar informal ( i millor si després ja no sopes). El farcit te moltes versions i per descomtat pots variar-les al teu gust. Pots canviar el tipus de formatge, posar salmó fumat, afegir unes gambetes........ la cuina és imaginació!!!!!!!!!

Ingredients:
  • 2 làmines de pasta fullada
  • ! bolsa d'espinacs rentats (per facilitar-nos la feina)
  • Salmó fresc ( quantitat suficient per omplir la pasta fullada)
  • formatge rulo de cabra
  • 1 ou
Com fer-ho:
-En una paella poses els espinacs, un rallet d'oli i un poquet de sal. Ho tapes i esperes fins que estigen fets.
-Els poses en la base de pasta fullada i damunt el salmó a trossets (cru)
-Per damunt del salmó poses el formatge de cabra i acabes tapant-ho amb l'altra làmina de pasta fullada.
-Bats l'ou i pinzelles la làmina. Amb una forquilla punxes la superficie per a que no s'infle massa.
-Ho claves al forn preescalfat a 180ºC durant 25 o 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada