dimarts, 8 de gener de 2013

Salpicón de marisc

  Un plat ( o got ) que pot ser de festa o de régim, però sempre sense perdre el glamour en taula i que la teua familia t'agrairà sense dubtes. És interesant per el contingut de vitamina C, molt important en qualsevol època de l'any, i més ara en temps de constipats.

Ingredients:
  • Bajoques ( verda, rotga i groga )
  • Ceba tendra
  • Gambeta pelada cuita
  • Polp cuit (pots comprar-lo cuit en la peixateía )
  • Clotxines al vapor (o en un cas de "dessesperació" una llauna al natural)
  • Llagostins ( per a la decoració )
  • Escames de sal Maldon ( opcional )
  • Oli d'oliva
Com fer-ho:
Simplement de la manera tradicional (tot trossejat menudet, barregat, i amb un rallet d'oli ). Ho presentes amb gotets i al cap damunt les escametes de sal  Maldon.Un entrant molt adequat per a després de festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada