Ingredients:
- 2 ous
- 200grs de sucre ( reserva un poc per afegir al final damunt de la massa)
- la pell d'una llima i d'una taronga ( sols la part de color perque la part blanca pot amargar.Pots utilitzar un pelador de creílles)
- 125dl de suc de taronga
- 100dl d'oli de girasol
- 200grs de farina
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 1 sobre de gasificant ( 2 paperets un blanc i l'altre blau)
-En una picadora o en la thmx. pulveritzar el sucre amb la pell dels cítrics ( de ahí el nom de la coca ).
-Amb la batedora o amb la thmx. poses els ous, el suc de taronga, i l'oli.
-Quan estos ingredients estiguen integrats posem la farina, el llevat i el gasificant
-Ho aboquem al motle i afegim el sucre que haviem reservat.
-Ara al forn preescalfat a 180ºC durant 40 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada