dimecres, 16 de gener del 2013

Coca de cítrics

He triat un nom un poc dificil, però no deixa de ser una coca de taronga.He incorporat la pell d'una llima i d'una taronga ratllades ( o millor dit pulveritzades amb el sucre). Te un sabor molt "fresc".

Ingredients:
  • 2 ous
  • 200grs de sucre ( reserva un poc per afegir al final damunt de la massa)
  • la pell d'una llima i d'una taronga ( sols la part de color perque la part blanca pot amargar.Pots utilitzar un pelador de creílles)
  • 125dl de suc de taronga
  • 100dl d'oli de girasol
  • 200grs de farina 
  • 1/2 sobre de llevat en pols
  • 1 sobre de gasificant ( 2 paperets un blanc i l'altre blau)
Com fer-ho:
-En una picadora o en la thmx. pulveritzar el sucre amb la pell dels cítrics ( de ahí el nom de la coca ).
-Amb la batedora o amb la thmx. poses els ous, el suc de taronga, i l'oli.
-Quan estos ingredients estiguen integrats posem la farina, el llevat i el gasificant
-Ho aboquem al motle i afegim el sucre que haviem reservat.
-Ara al forn preescalfat a 180ºC durant 40 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada