dimarts, 1 de novembre del 2016

Coques escudellades de carabassa i ametlla

                                         



                                          El seu nom ens indica la manera de fer-les : son escudellades damunt d'unes neules amb una cullera. Es una versió de les coques "cristines" de la zona de València, però estes porten carabassa aprofitant que ara és la temporada. Em declare oficialment " fan" de la carabassa. He de dir que en el moment de fer-les no tenia neules.......però us recomane que les poseu, és molt més cómode, i millora la presentació. Jo esta vegada ho vaig posar en paper de forn.































Ingredients:

-300gr. de carabassa torrada
-150 gr de sucre integral o panela
-La pell d'una llima ratllada
-2 ous
-50gr d'oli de girasol
-150gr de faina
-125gr d'ametlla en pols
-Una culleradeta de bicarbonato
-Neules


Com fer-ho:

-Posem els ous, el sucre, en la turmix o termomix i ho batem fin que estiga totalment integrat.
-Afegim la ratlladura de llima, la carabassa, i l'oli.
-I després posem la farina, l'ametlla, i el bicarbonato.
-No hi ha que batre molt la barrega, quasi millor acabar d'integrar-ho tot amb una cullera.
-Ara és hora d'escudellar la massa damunt de les neules i posem sucre amb canella per damunt. Aço és opcional, però queda millor.
-El forn, ja calent, a 180ºC, i de 10 a 12 minuts



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada