dilluns, 21 de novembre del 2016

Tarta de Neules

                               
                            


                                   He fet aquesta tarta aprofitant l'aniversari del meu fill. El resultat és molt semblant al gust d'eixes famoses galletetes de neules anomenades "huesitos". 'Es una tarta fàcil de fer, ràpida, sense forn, i superhipermega bona :):):)  i clar......superhipermega calòrica. Ès per això q vos recomane que la compartiu perqué no hi ha que ser egoistes amb les calories i hi ha que repartir-les amb alegria....:):):)


-Ingredients:

- He utiltzat les neules de gelat cuadraetes, eixes que fem servir en els gelats anomenat "de corte", El tamany d'aquesta tarta és el d'un paquet sencer de neules i en la mateixa disposició que quan les compres. A partir d'ahi ja pots fer tu la compocició que vulgues, fins i tot pense que pots fer tartetes xicotetes en muntonets separats..
.
-Després he utilitzat nutella (per què tenia pressa) però vos recomane que feu la crema de cacau vegana que vaig fer i publicar en este blog, que ès molt mès sana que les cremes comercials.

-I per últim, una cober tura de xocolate , que en el meu cas era de xocolate amb llet, peró la podeu posar de xocolate blanc o pur.....com vulgueu.


-Com fer-ho:

-Es tracta d'untar les galletetes amb la crema de cacau. No cal posar una gran quantitat, sols un poc, i anar posan-les unes damunt d'altres en vertical. Per "apegar" uns muntonets amb els altres posarem nutella pels costats i formarem el cuadrat gran.
-Ara desfarem al bany de maria 150gr de xocolate i una cullerada sopera d'oli de girasol.Cobrirem la nostra tarta i la deixarem refredar.
-La decoraciò ja és a gust vostre. Jo he triat boletes de cereals cobertes de xoco.....però podeu posarli crocanti d'ametlles, boletes de colorets.......


.

2 comentaris: