diumenge, 15 de desembre de 2013

Mossets de bacon, dàtils i formatge de cabra

                                  Realment no son mossets.....son massa grans. Pero vos aconselle que els feu més xicotets per que els que vaig fer jo, resulten un poc grans. Per a estes festes potser un aperitiu d'exit segur......

Ingredients:
  • Obleas "la cocinera"
  • Tiretes de bacon
  • Datils a troçets
  • Formatge de cabra
  • Llavoretes de sésam (opcional)
Com fer-ho:
-Omplim cada oblea amb una barreja de bacon, dàtils i formatge. 
-Untem les voretes amb ou batut i les sellem. Pots fer-ho amb forma de empanadilla o com si fora un caramel: poses la mitad de la oblea al centro i l'altra mitad també, i els extrems els presiones com si fora el paper d'un caramel.
-Els untes d'ou batut i poses les llavoretes de sèsam.
-Al forn a 180ºC durant 12 minuts aproximadament

1 comentari:

  1. M'agrada aquest nom, mossets! I evidentment, m'agraden els ingredients que porten!

    ResponElimina