dilluns, 11 de febrer del 2013

Caramels de "piquillo"

A que queda molt be en la taula? És un aperitiu que sorpren als convidats tant per la presentació com per el sabor.La gent que visita altres blocs sabrà que no és un aperitiu nou, però esta entrada està dedicada  a aquella gent que ho veu per primera volta.

Ingredients:
  • Neules " La Cocinera"
  • Una llauna de bajoques del "piquillo"
  • Gambeta pelada crua
  • Palets de Surimi  
Com fer-ho:
-En una paella posem  un poc d'oli, els "piquillo" a trossets, la gambeta i els palets de surimi. En poc temps ho tindrem cuinat.
-Posem esta barreja enmig de les neules i pintem el cercle amb ou batut. Seguidament ho tanquem donan-li forma de caramel.
-Ho pintem amb el ou per donar-li  lluentor i els coloquem en la safata del forn i els courem durant 20 minuts a 180ºC o fins que estigen daurats.
-La presentació ja queda al vostre càrrec. Els podeu punxar amb broquetes de fusta o simplement arregladets en un plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada