dimecres, 6 de febrer del 2013

Rosquetes


S'apropa carnestoltes i és típic fer rosquetes. Es solen fer amb pa arremullat en llet , passades per ou batut i fregides amb oli. Després s'arrebossen en sucre i canella..... i ja te'n pots anar a pegar la volta als ponts !!!!!!!

Eixes son les rosquetes de tota la vida, però ahui vos vull comentar un tipus de rosquetes "tunnejades" que seria una llàstima que no provareu.
Estan fetes amb "coca boba" o més concretament amb rotllo. ( El feu a rodantxetes i el deixeu que li pege l'aire un ratet). En comte de llet les he arremullades amb batut de vainilla. I el pas de fregirles és el mateix. Per descomtat conforme aneu fregin-les, les posareu damunt de paper absorvent per eliminar l'ecxés d'oli.
Les podeu presentar sense res, ja que el sabor de vainilla es nota prou. També se les podeu menjar amb sucre i canella o amb sirop de xocolate. Que us sembla?....Be doncs us deixe per que m'en vaig a la via verda a caminar com si s'acabara el mon......fins ara!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada