diumenge, 9 de març del 2014

Variat de petxugues

Ja fa temps que solc fer les petxugues d'aquesta manera i trobe que estan molt bones i més animades que la trista petxuga a la planxa i prou. M'he decidit a publicar-la per qué he vist anunciat en la tele,per una marca reconeguda, una mena de papers que porten unes espècies i greixos on  poses la carn envoltada i després a la planxa......Bé...ara jo vos dic la meua manera de fer-ho en la qui so jo, qui decideix les espècies que pose.

Ingredients:
  • Pit de pollastre
  • Espècies variades ( all en pols, orenga, pimentó roig, cúrcuma, kikos en pols,sésam, sal.....)
  • Un rallet d'oli d'oliva
  • Paper de forn
Com fer-ho:
 -Prepara les tallades de petxuga i salales. Posales damunt del paper de forn i afegeix les especies que vulgues.....bajoca picada i sèsam, orenga i all picat.
-Després tàpales amb un altre paper i pegues uns colpets amb una cullera per a que s'impregnen be de totes les espècies.
-Calfes la planxa i poses un rallet d'oli. Quan estiga ben calenta poses les petxugues i torra-les al teu gust. Presenta-les amb una guarnició vegetal i ja tens un plat equilibrat. 
              I si utilitzes pollastre CUK aconsegueixes en extra de sabor garantit.
                                                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada