Estem en carnestoltes i em de donar-nos pressa en menjar greixos perqué després ve el temps de la quaresma i les restriccions. Bé.... hi ha que fer les coses com cal i les tradicions no hi ha que perdre-les.....anem a fer rosquetes. Son com les de sempre però les banyarem amb batut de vainilla i per damunt posarem un poc de sucre i el caramelitzarem amb una flama
Ingredients:
Com fer-ho:
-Tallem el pa a rodanxetes i les deixem en una safata per a que els passe el aire un i es sequen un poc
-Escalfem el batut de vainilla i mullem les rosquetes
-Seguidament les passem per l'ou batut i com ja tindrem l'oli calent en una paella, anirem fregint les rosquetes poc a poc
-Quan ja les tingam fregides posarem un poc de sucre per damunt i amb la flama les caramelitzarem donant-los un toc diferent a les rosquetes de tota la vida
-Escalfem el batut de vainilla i mullem les rosquetes
-Seguidament les passem per l'ou batut i com ja tindrem l'oli calent en una paella, anirem fregint les rosquetes poc a poc
-Quan ja les tingam fregides posarem un poc de sucre per damunt i amb la flama les caramelitzarem donant-los un toc diferent a les rosquetes de tota la vida
Tot i que són molt calòriques, de tan en tan no fan mal, i menys si és carnestoltes!! Molt bones, Colometa!
ResponElimina