dijous, 6 de març del 2014

Rosquetes caramelitzades

                             






                                                 Estem en carnestoltes i em de donar-nos pressa en menjar greixos perqué després ve el temps de la quaresma i les restriccions. Bé.... hi ha que fer les coses com cal i les tradicions no hi ha que perdre-les.....anem a fer rosquetes. Son com les de sempre però les banyarem amb batut de vainilla i per damunt posarem un poc de sucre i el caramelitzarem amb una flama

Ingredients:
  • Pa de rosquetes
  • Batut de vainilla      
  • Ous                                              
  • Oli de girasol o d'oliva per fregir-les
  • Sucre

Com fer-ho:
-Tallem el pa a rodanxetes i les deixem en una safata per a que els passe el aire un  i es sequen un poc
-Escalfem el batut de vainilla i mullem les rosquetes
-Seguidament les passem per l'ou batut i com  ja tindrem  l'oli calent en una paella, anirem fregint les rosquetes poc a poc
-Quan ja les tingam fregides posarem un poc de sucre per damunt i amb la flama les caramelitzarem donant-los un toc diferent a les rosquetes de tota la vida

1 comentari:

  1. Tot i que són molt calòriques, de tan en tan no fan mal, i menys si és carnestoltes!! Molt bones, Colometa!

    ResponElimina