dijous, 9 de maig del 2013

Petxugues farcides de pernil dolç amb el estoig Lékué









El estoig Lékué és un estoig de silicona que ens permet cuinar d'una manera sana i pràcticament sense greixos. El pots utilitzar al microones o al forn. Jo preferisc este últim per que m'agrada el punt dauradet que aconsigueixes en el forn.

Ingredients:
  • Petxuges de pollastre (o qualsevol altra part del pollastre)
  • Pernil dolç ( quantitat suficient per farcir les petxuges)
  • 2 porros
  • Julivert picadet
  • Sal al gust
  • Un rallet d'oli d'oliva
Com fer-ho:
-Talles els porros a trocets xicotets i els poses al fons del estoig.
-Agafes les petxuges i les talladetes de pernil dolç i les omplis a llibrets o a rollets, com vulgues. Els sales i els poses damunt de la base de porros
-Aboques un rallet d'oli, no molt per que es courà amb el propi suc de la carn i la verdura
-Tanques l'estoig i el claves al forn durant 30 minuts a 180ºC.
-Els últims 10 minuts òbris l'estoig i deixes que es daure.

3 comentaris:

  1. Quina bona pinta que fan! A més, fent-ho a l'estoig, molt sa!

    Petons!

    ResponElimina
  2. M'han dit que aquest estoig va de meravella. Ja es veu que en treus profit! Petonets

    ResponElimina
  3. Aquest estoig serveix per a fer tantes coses... magnífics aquests pits de pollastre.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina