diumenge, 28 d’abril de 2013

Madalenes amb stevia


                                   Be, després d'un parèntesi per festes locals, en les que he tingut que parar per celebrar-les plenament ( i encara estic en procés de recuperació) torne al blog que el tenia un poc oblidat.

                                   Tant si eres diabètic com si vols estalviar caloríes , estes son les teues madalenes. He de reconeixer que les vaig fer un poc a ceges i amb por, però el resultat va ser del tot satisfactori, al menys això és el que em van dir les meues companyes de feina. Son molt tovetes i tenen un sabor molt bo. La stevia es un edulcorant d'origen vegetal, aixi que tenim totes les aventages d'un edulcorant natural.

Ingredients:
  • 2 ous
  • 20gr de stevia amb pols
  • 100gr d'oli de girasol
  • 100gr de llet
  • 100gr d'ametló amb pell
  • 100gr de farina d'espelta integral
  • 2 sobres de gasificant
Com fer-ho:
-Barrejem els ingredients en el mateix ordre que els he posat i el més important és deixar reposar la massa en la nevera, al menys 1 hora. Preescalfem el forn a 180ºC i omplim els motles de madalenes per la mitad.
-Posem les madalenes al forn sols en foc a la part de baix, per a que pujen sense problema, i en un quart d'hora tenim unes madalenes saníssimes que pegen un tro


2 comentaris:

  1. Madelenes!

    Què bones són, i quina pinta fan, s'hauran de provar amb stevia.

    Petons!

    ResponElimina
  2. Qué bien te han quedado!! yo hice una prueba con un bizcocho pero me quedó muy blanquecino. La verdad es que la stevia parece un buen sustitutivo.
    Un besito

    ResponElimina