Un plat interesant i que pots presentar de varies maneres. Pot passar ben bé per botifarra però amb les avantages de les verdures. He començat dient que és un plat interesant, però el que és realment interesant, és Pep Gimeno "Botifarra" http://www.pepebotifarra.com/entrada.htm. Cantaor de Xàtiva que ens fa recordar les nostres arrels, els nostres avantpassats, la nostra cultura i les històries, que els nostres iaios i iaies, ens contàven quan erem menuts. Ell és genuí, no com la botifarra que us explique, que és un succedani vegetarià....Crec que estic enrotllant-me massa.......
Ingredients:
- 1 alberginia
- 1 ceba mitjaneta
- Pinyons
- Orenga (quantitat generosa. És el que ens farà recordar el gust de la botifarra de ceba d'Alcoi i comarques)
- Oli d'oliva
- Sal al gust
- Ous de guatla
- Neules redones "La cocinera"
-Ratllar la alberginia amb pell i la ceba (molt menudet)
-Sofregir les dos en una paella amb un poc d'oli a foc lent
-Quan ja estiga quasi bo, afigues els pinyons, l'orenga, i la sal
Felicitats!!! al meu bloc tens un detall
ResponEliminaSencillament genial!! molt bona "la botifarra vegetal", es una forma de combatre els nivells alts de colesterol..... menges alberginia sense adonar-te.
ResponEliminaEnhorabona per la recepta.
Molt original aquesta botifarra!!!
ResponEliminaPer cert, al meu bloc tens un regalet, passa quan vulguis a recollir-lo...
Petons!