És una recepta molt senzilla però no per això menys bona. Realment em va sorprendre per què tant com a plat únic, com per a una guarnició, hi ha que tindre-la en compte.
Ingredients:
-Carxofes
-Ceba
-Taquets de cuixot
-Oli d'oliva
-Sal (amb compte perque el cuixot ja te sal)
Com fer-ho:
-Tallar la ceba en juliana i posar-la en la paella.
-Tallar les carxofes del tamany que vulgueu.......jo vaig fer cada carxofa en sis trocets. També les posem en la paella.
-Ara posem l'oli (una culleradeta per persona, més o menys) i un pessiguet de sal.
-Ho posem al foc i deixem que vaja coent-se poc a poc. Quan estiga fet (això depend un poc del gust de cadascun....més meloset o més aixutet) abocarem el cuixot que acabarà de fer-se en la calentoreta que queda.
-Agafeu el xusco de pa ......i ànim.
qm734 quiksilverberlin,goodr サングラス 登山,quiksilverparis,armani brasil,mauijimberlin,goodr chile,aku japan,loewe australia,marc jacobs torba ua404
ResponElimina